Kosár

A kosarad jelenleg üres

Kik vagyunk?

PaintCocktail map

Több mint 30 helyszínen
koccintottunk festés közben

PaintCocktail smile

Több mint 10000 ember arcára
csaltunk mosolyt

PaintCocktail hourglass

Több mint 5000 órát szórakoztunk
és alkottunk

Célunk, hogy eseményeinknek köszönhetően minden résztvevő maximálisan ki tudjon kapcsolni, és a sokszor monoton hétköznapokból kiszakadva, jó társaságban legyen része egy igazán felszabadító élményben. Budapest népszerű szórakozóhelyeit és éttermeit ezekre az estékre bulis alkotóműhellyé varázsoljuk, ahol profi instruktor segítségével, vásznon alkothatod meg az adott esemény festményét, miközben a barátaiddal koccintasz. Az este végén saját vászonfestményeddel és egy felejthetetlen élménnyel térhetsz haza!

Történet

A PaintCocktail megalapításának gondolata egy vidéki srác fejéből pattant ki, aki Rippl-Rónai és Vaszary városából, Kaposvárról származik, és hisz abban, hogy a szórakozással kombinált alkotás élvezetes alternatíva lehet az eddig megszokott kikapcsolódási formák mellett. Így született meg a 2 óra kreatív kikapcsolódást ígérő kultprogram, ahol mindenki megtapasztalhatja, hogy előképzettség nélkül is képes megfesteni egy akár ajándékozásra is alkalmas festményt. Próbáld ki!

Kinga
marketing igazgató
PaintCocktail quote
Nem gondoltam volna, hogy ennyire lehet élvezni a festést. Alig várom, hogy kitehessem a falamra a saját képemet! El kell hoznom a barátnőimet is…
Gábor
szociálpszichológus
PaintCocktail quote
A legkülönbözőbb barátaim élvezték a festést, akikről nem is gondoltam volna. Mindenki másért. Felszabadító élmény volt!
Móni
pszichológus
PaintCocktail quote
Gimiben festettem utoljára, de az eredmény sosem volt olyan, amilyet szerettem volna. A PaintCocktail viszont hihetetlenül pozitív élmény volt!