Kosár

A kosarad jelenleg üres

PaintCocktail question mark

Gyakran ismételt kérdések

TUDNOM KELL FESTENI?

Semmiféle előképzettség nem szükséges ahhoz, hogy Te is egy fantasztikus saját festményt alkothass a PaintCocktail instruktorának segítségével.

MENNYI IDEIG TART A PROGRAM?

A PaintCocktail általában 2-2,5 órás. Ennyi idő alatt meg tudod majd festeni az instruktorunk segítségével a kiválasztott képet. Az eseményre 10-15 perccel kezdés előtt érkezz, hogy még legyen időd elhelyezkedni, italt rendelni.

MIBEN MENJEK?

Jöhetsz bárhonnan, bármilyen öltözékben, hiszen adunk egy kötényt, amelyben nyugodtan festhetsz!

VIGYEK MAGAMMAL VALAMIT?

Mivel minden eszközt biztosítunk, így nem kell magaddal hoznod semmiféle alapanyagot.

MIT TARTALMAZ A JEGYÁR?

A jegyár tartalmazza a kép elkészítéséhez szükséges eszközök használatát: ecsetek, festék, festőállvány, kötény, vászon. Az este végén pedig minden résztvevő gazdagabb lesz egy saját festménnyel, melyet hazavihet. Az ár ital-ételfogyasztást nem tartalmaz.

MILYEN ESZKÖZÖKET HASZNÁLUNK?

Vízzel oldható akrilfestékkel, profi ecsetekkel festünk 40×50-es keretre feszített vászonra. A ruháid védelmére pedig egy szuper kötényt is kapsz!

HOGYAN TUDOM BEVÁLTANI AZ AJÁNDÉKKÁRTYÁMAT?

Az ajándékkártya beváltásáról ezen a linken találsz bővebb tájékoztatást.

HOGYAN TUDOM BEVÁLTANI A 20%-OS KUPONKÓDOMAT (PL.JOY)?

1.Válaszd ki a programot, amire menni szeretnél
2.Tedd a Kosárba és válaszd ki a mennyiséget
3.Menj végig a Fizetés oldalig. Itt a kuponkód rubrikába írva tudod beváltani a kódodat (Katt a "Kupon érvényesítése" gombra!). A jegyár összege 20%-kal fog csökkenni.
4.Ezután kattints a fizetés gombra: tudsz fizetni bankkártyával vagy PayPallal. Hasonlóan működik ez is, mint az ajándékkártyák beváltása, erről bővebben itt olvashatsz.

HOGYAN TUDOM MÓDOSÍTANI AZ IDŐPONTOT, HOGYHA MÉGSEM ÉREK RÁ AZNAP, AMIKORRA A JEGYEMET VETTEM?

A jegyedet a Jegyek módosítása oldalon tudod megváltoztatni.

Miért nincs koktél az árban?

Azért, hogy kevesebbet fizess. Ha magad veszed meg a kedvenc koktélodat/italodat a helyszínen, biztosan azt kapod, amit szeretnél. Ráadásul a jegyárakat is alacsonyabban tudjuk tartani. Így mi minden energiánkat arra összpontosíthatjuk, amiben jók vagyunk: a PaintCocktail eseményeinek minél színvonalasabb megszervezésére.