Kosár

A kosarad jelenleg üres

Céges rendezvények
Alkossatok szórakozás közben!

Tartsd velünk céged következő csapatépítőjét! A PaintCocktail amellett, hogy szórakoztat, segíti a fejlődésközpontú gondolkodást, így az itt megszerzett élményeket kollégáid a munkájuk során is kamatoztathatják.

Nyugodtan bízd ránk a csapatodat: akár 100 fős rendezvény lebonyolítását is vállaljuk, és bármilyen különleges kérést teljesítünk! A program időpontját és a megfestett képet is szabadon választhatjátok, csakúgy, mint a rendezvény helyszínét - ha erre nincs elképzelésed, szívesen ajánljuk valamelyik bevált helyszínünket! Az ország bármelyik pontjára vállalunk kitelepülést, Budapesten belül ingyenesen. A nemzetközi csapat sem gond: ha szeretnéd, szívesen tartjuk angolul az eseményt!

Tematikus rendezvények

PaintCocktail lánybúcsú

Lánybúcsú

Indítsátok rendhagyó módon ezt a felejthetetlen estét! Hívd össze a legjobb barátnőidet és alkossatok egy-egy koktéllal a kezetekben - az elkészült festményt pedig vigyétek haza, hogy örökre megőrizzétek a lánybúcsú emlékét! Szeretnéd, ha valami különleges kerülne a vászonra? Keress minket bátran egyedi ötletekkel is!

PaintCocktail születésnap

Születésnap

Meglepetésbuli és ajándék egyben? Ha minket választasz, az összes vendég, és természetesen az ünnepelt is a saját festményével térhet haza - ha kerek születésnapot ünnepelsz, vagy egy igazán emlékezetes estére vágysz, válassz minket!

PaintCocktail szeretettel

Szeretettel

Karácsony, névnap, évforduló, diplomaosztó, vagy csak egyszerűen, mert gondolsz rá - élményt ajándékozni mindig jó ötlet! Válaszd ajándékkártyáinkat, vagy lepd meg magatokat egy páros festéssel - garantáljuk, hogy imádni fogjátok!

Hogyha különleges programot szeretnél szervezni egy kisebb-nagyobb csoportnak, a PaintCocktailon a helyed! Akár 100 fős rendezvényt is vállalunk! Kérj ajánlatot még ma!
PaintCocktail percent

Csoportkedvezmények
A Weboldalon meghírdetett eseményekre!

6-25 fős csoportoknak 5-15% kedvezményt adunk a weboldalon meghirdetett eseményekre!

Ha nem vagytok elegen egy privát eseményhez, csatlakozzatok csoportosan már meghirdetett alkalmainkhoz, és mi külön kedvezménnyel várunk!

6-9 Fő
5%
10-15 Fő
8%
16-20 Fő
12%
21+ Fő
15%