Kosár

A kosarad jelenleg üres

Céges rendezvények

A PaintCocktail amellett, hogy szórakoztat, hasznos is: segíthet a munkatársaknak leküzdeni a gátlásaikat, és előhívni magukból a Growth Mindsetet, azaz a fejlődésfókuszú gondolkodást. Így nemcsak egy felejthetetlen estével és egy saját vászonképpel lesznek gazdagabbak, de a munkájuk során is kamatoztathatják az itt tapasztaltakat. Akár nagyobb, 100 fős rendezvény lebonyolítását is vállaljuk.

A program időpontja szabadon választható, de inkább a délutáni-esti órákat javasoljuk. Bevált helyszíneink mellett nyitottak vagyunk újakra is. A kitelepülés az ország egész területén lehetséges, Budapesten belül ingyenes. Az eseményen megalkotott festményt kínálatunkból választhatjátok ki, igény esetén pedig angol nyelven is elérhető programunk. Az árkalkulációt kérésre ital- és ételfogyasztással is ki tudjuk egészíteni.

Tematikus rendezvények

PaintCocktail lánybúcsú

Lánybúcsú

Egy rendhagyó buliindító a csajokkal. Kreatív, izgalmas, ráadásul a festményeteket haza is vihetitek, ami így örök emlék lesz az estéről! Van valami egyedi elképzelésetek? Ha szeretnétek, akár ki is találhatjátok, mi legyen a képen!

PaintCocktail születésnap

Születésnap

Meglepetésbuli és ajándék egyben: tegyétek igazán különlegessé ezt a napot! A PaintCocktailon családtagok, barátok együtt tehetik varázslatossá a szülinapos estéjét, ráadásul mindenki saját festménnyel térhet haza. Ünnepeljetek nálunk!

PaintCocktail szeretettel

Szeretettel

Bármilyen alkalomról is legyen szó, élményt adni mindig menő! :) Ha szeretnél igazán különleges ajándékkal előrukkolni, megtaláltad. Akár ajándékkártya formájában, akár a meglepetés erejével nyújtod át a PaintCocktail-eseményt, a siker garantált!

Hogyha különleges programot szeretnél szervezni egy kisebb-nagyobb csoportnak, a PaintCocktailon a helyed! Akár 100 fős rendezvényt is vállalunk! Kérj ajánlatot még ma!
PaintCocktail percent

Csoportkedvezmények

Csatlakozz valamelyik meghirdetett eseményünkhöz, és foglalj kedvezményesen! Ha többen jöttök együtt nyilvános programunkra, még jobban megéri!

6-25 fős csoportoknak 5-15% kedvezmény a weboldalon hirdetett eseményekre!

6-9 Fő
5%
10-15 Fő
8%
16-20 Fő
12%
21+ Fő
15%
PaintCocktail ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Keress minket még ma, és mindent megteszünk, hogy igazán emlékezetes élményben legyen részetek!
Kérlek adj meg egy érvényes email címet
Kérlek adj meg egy érvényes telefonszámot